Dnevne sobe

Dnevna soba trebala bi biti oaza vašeg mira i zona opuštanja onog trenutka kada došavši umorni s posla za sobom zalupite ulazna vrata- Kako bi tome tako i bilo potrebno je tek nekoliko malih trikova.

S obzirom da u dnevnoj sobi treba vladati određena ugoda, kako za vas, tako i za sve potencijalne goste koje ćete u nju smjestiti, neka vas vodi načelo izbora smirenih boja po pitanju baznih komada namještaja poput naslonjača, regala, komoda i slično. Dosadu koja vam je možda pala napamet prilikom vizualizacije takvog boravka lako ćete naknadno razbiti izborom detalja življih boja poput ukrasnih jastučića, zavjesa i paravana, jednako kao i tepiha i hrpe ukrasnih detalja.

A sve navedeno, nauštrb velikih i baznih komada namještaja može biti i nimalo skupo budući da se za prve navedene kvaliteta ipak treba platiti. Stoga prilikom izbora odaberite kvalitetnu, udobnu i čvrstu garnituru ili pak dvosjed, trosjed i naslonjač jer iste ćete svakodnevno koristiti, a potrebno je da traju nekoliko godina. Slično je i s izborom tehnološke opreme poput televizora ili linija ukoliko iste predviđate u dnevnoj sobi držati i koristiti kao i stolića na koji ćete odlagati stvarčice dok ste oko njega okupljeni. Kao što smo već napomenuli, držite se toplih, oku ugodnih i takoreći baznih boja s kojima se sve drugo i više no lako da kombinirati. Ne samo da ćete na ovaj način svojim izborom nadići modu u dizajnu koja tek slijedi u godinama pred nama već ćete si time i omogućiti da češće birate i mijenjate dekor, sezonski ili pak blagdanski, stvarajući tako svaki put novo mjesto za dnevni odmor i ugodu.

A ukoliko ste nesigurni u vlastite želje i potrebe ili vam se kombiniranje namještaja baš i ne mili, inspirirajte se već složenim primjercima dnevnih soba izloženim u trgovini i onaj u kojem se osjećate „svoji“ jednostavno izaberite za kući!

Izbor i cijenu pogledajte ovdje.